XXL Szivárvány hinta

58 000 Ft

Rendelés a WEBÁRUHÁZBAN

Kézzel készített beltéri fa hinta, ismert nevén szivárvány hinta vagy Montessori hinta. Fantasztikus mozgás- és készségfejlesztő játék, a hintában különböző gyakorlatokkal fejleszthetjük a gyermekek egyensúly- és nagy motorikai képességét, míg oldalára fordítva gerendának is tudják használni! Felfordítva pedig egy masszív mászóka, illetve ugyanakkor a lécek kialakításának köszönhetően csúszda is egyszerre.

15 mm vastag rétegelt nyírfából kézzel készül és bababarát olajjal, ásványi, természetes pigmentekkel színezzük (EN71-3 értelmében gyerekjátékok festésére alkalmas és nyál-, és izzadságálló olaj).

Mérete: 123x55x51cm (súlya kb 10 kg)

CE minősített gyermekjáték
Teherbírása 110 kg
Garancia: 1 év garanciát vállalunk minden termékünkre
Erezet, csomók, sebtapaszok: A fent említett színezési módszer egyik előnye, hogy a fának minden természetes vonása, továbbá néhol sebtapasza látható marad, elrejtve nincsenek (ezt a stílust mi minden termékünknél magabiztosan képviseljük). A készítésnél kifejezetten ügyelünk a minimális fahulladék-termelésre. Ezért a faágak helyét, ha felületi gondot okoznának, mi nem elkerüljük az elemek kivágásakor, hanem javítjuk.

Tisztántartás: a felület vízálló zárást kap, így szennyeződés esetén nedves ronggyal tisztítható. 

Hogy mit is jelent pontosan a '2-3 személyes' megnevezés:

Nézd meg bemutató videónkban mindkettő méretű hintánkat akcióban! Az XXL hintán középen is van fogantyú, 4,5 és 2,5 éves gyermekeink mutatják be őket: