MM Woodworks XXL Hinta *ELŐRENDELÉS*

A jelenleg rendelt hintákat 10 munkanapos vállalási idővel készítjük, viszont júl. 22 - aug 1. között leállásunk van, kérjük ezt is számold bele, köszönjük!

XXL Beltéri fa hinta

123 x 55 x 50 cm

Kiszállítási díj 3 990 Ft (kizárólag összeszerelve :) )

Részletfizetés lehetséges, kérjük írj nekünk bővebb információért.  

58 000 Ft

Hintáink méreteinek összehasonlítása egy videóban! :-)

Kézzel készített beltéri fa hinta, ismert nevén szivárvány hinta vagy Montessori hinta. Fantasztikus mozgás- és készségfejlesztő játék, a hintában különböző gyakorlatokkal fejleszthetjük a gyermekek egyensúly- és nagy motorikai képességét, míg oldalára fordítva gerendának is tudják használni! Felfordítva pedig egy masszív mászóka, illetve ugyanakkor a lécek kialakításának köszönhetően csúszda is egyszerre.

A hintáink teherbírásának garantálása, és a biztonságos használat miatt masszív csavarokkal rögzítünk minden deszkát a külső élről, ezért javasoljuk, hogy oldalra fordított használat esetén, mint gerenda, vagy pult, a padló megsértésének elkerülése érdekében egy bármilyen vastagságú szőnyeg bevezetését a használatkor (amennyiben alapjáraton nem szőnyegezett területen használjátok majd a hintát!) 

15 mm vastag rétegelt nyírfából kézzel készül és bababarát olajjal, ásványi, természetes pigmentekkel színezzük (EN71-3 értelmében gyerekjátékok festésére alkalmas és nyál-, és izzadságálló olaj).

Mérete: 123x55x51cm (súlya kb 10 kg)

CE minősített gyermekjáték
Teherbírása 110 kg
Garancia: 1 év garanciát vállalunk minden termékünkre
Erezet, csomók, sebtapaszok: A fent említett színezési módszer egyik előnye, hogy a fának minden természetes vonása, továbbá néhol sebtapasza látható marad, elrejtve nincsenek (ezt a stílust mi minden termékünknél magabiztosan képviseljük). A készítésnél kifejezetten ügyelünk a minimális fahulladék-termelésre. Ezért a faágak helyét, ha felületi gondot okoznának, mi nem elkerüljük az elemek kivágásakor, hanem javítjuk.

Tisztántartás: a felület vízálló zárást kap, így szennyeződés esetén nedves ronggyal tisztítható.
Kiszállítási díj 3 990 Ft (kizárólag összeszerelve :) )
Csúszdával együtti kiszállítási díj 5 900 Ft (2 különálló csomag, mindkét termék használatra készen, összeszerelve)
Részletfizetés lehetséges, kérjük írj nekünk bővebb információért.   

Nézd meg bemutató videónkban mindkettő méretű hintánkat akcióban! Az XXL hintán középen is van fogantyú, 4,5 és 2,5 éves gyermekeink mutatják be őket:

Hogy mit is jelent az XXL Hinta, azt Neil mutatja meg Nektek a gyerkőceinkkel :) 

FIGYELMEZTETÉS:

Kérjük a használati utasítás elolvasását használat előtt!

  • Használat előtt távolítson el minden csomagolást, mielőtt a gyermeknek adná a játékot.
  • A csomagolás fulladásveszélyt okozhat. Ezt a címkét tartsák meg esetleges referenciának a jövőben.
  • A játékot egyenes, egyenletes felületre helyezzék és tartsák távol felszíni szélektől (pl lépcső teteje), vagy bármilyen felülettől, amely leesést eredményezhet.
  • A termék megfelel az EN71-1, EN71-2, EN71-3 és EN71-8 szabványoknak.
  • Megfelelő bármilyen korú gyermeknek, 2 személyes használatra van tervezve. Tehertesztelés 110 kg-ig teljesítve.
  • Figyelmeztetés: otthoni beltéri használatra. Minden csavart hat hónap használat után ellenőrizzen. Ellenőrizze a deszkákat esetleges rongálódásért minden hat hónap eltelte után.