Időjárás-Foglalkoztató

Az MM Woodworks Időjárás-Foglalkoztató egy teljesen saját tervezésű szett, mely egyedülálló módon bemutatja az időjárás minden elemét.

Minden darab kézzel készül és kézzel festett (a grafikák pedig kézzel transzfertechnikával kerülnek a fára)

A tábla mérete 30 x 37 cm, a kisebb elemek pedig pamutszütyőben vannak csomagolva


18 900 Ft

A foglalkoztató minden darabkája EN71-3, gyerekbarát keményolajjal van kezelve. Minden darabkája így nedves ronggyal tisztítható.
A tábla szemlélteti:
a szeles, szélcsendes időt
a hét napjait
az évszakokat
az égbolt állását: napos, részben napos, villámló, viharos, havazik, esik
a hőmérsékletet
a Hold állását
a csapadékot és felhőzetet
A szett része: kivehető nyilacska a Hold fázishoz, kivehető jelölő a szél jelzéshez, kivehető piros végű jelölő a hőmérőhöz, kivehető jelölő a napokhoz (korong), 2 db kétoldalú házikó az évszakokhoz, 1 db fekete felhő, 1 db kétoldalán fehér felhő, 1 db villám, 1 db kétoldalú félkör (hó és eső)
Figyelmeztetés: fulladásveszély, apró darabok!
A tábla anyaga 6 mm vastag rétegelt nyír, a festett jelölők, vastag, akár építhető 1,5 cm rétegelt nyírből készülnek, bükk tiplivel.
A kisebb jelölők (szél és hőmérő) bükk és tömör nyír
Fontos: a tábla mögött nagyon sok tesztelés, tervezgetés, kísérletezés áll (a szellemi tulajdon tiszteletben tartását köszönjük), ennek egyik eredménye, hogy minden festett jelölő pár milliméterrel direkt, tudatosan hosszabb a tábla mélységénél, így elkerülve azt, hogy a jelölők "kibukjanak" a táblából. A tábla tudatosan polcra, asztalra lett tervezve, falra nem szerelhető (lefektetve használva a jelölők nem fognak teljesen a táblára simulni, csak miután fel lett állítva, és a jelölők teljesen betolva).
Bármi kérdésed lenne, írj nekünk nyugodtan emailt, vagy Facebook, Instagram oldalunkon :)