Mária útja + Teljes Betlehem

22 900 Ft

Saját tervezésű 24 teamécses tartó mélyedéssel Adventi visszaszámláló - Mária szamárháton Józseffel és a betlehemi jelenet összes tagjával. Mária a szamárhátról levehető, így a szamár a betlehemi jelenetnél is ott tud lenni.
Ez a szett kifejezetten dísznek készül, József és pásztor botja kivehető.

Csomag tartalma: József botjával (kivehető), Mária szamárháton, 3 darabos mécses visszaszámláló nyomtatott betlehemi csillaggal a hátoldalán, jászol és Kisjézus, térdelő Mária, pásztor botjával, bárány, borjú, Gáspár, Menyhért, Boldizsár, teve és angyal.

A visszaszámláló megfordítva és felállítva jászol jelenethez háttér, rányomtatott betlehemi csillaggal. Kérjük vedd figyelembe, hogy a visszaszámláló csupán 1,5 centis vastagságából adódóan óvatos felállítást igényel és mindenképpen csak díszként szolgál, nem masszívan építhető.

A figurák anyaga kemény viaszolajozott juhar, a visszaszámláló 15 mm vastag kezeletlen rétegelt nyírfa. 

Erezetek, csomók: igyekszünk a figuráknál  legalább 1 oldalukon kerülni a nagyobb felületeken eltérő színt, viszont a fa (csodálatos) természetéből adódóan szinte lehetetlen garantálni a kizárólag homogén színt. Ehhez a megértést köszönjük :) 

Tekintsd meg ebben a rövid videóban a teljes MM Woodworks bethelemi szett felvonulását (ezen juhar fából készült a szett és a formák 2023-ban már kissé eltérnek, lásd fotók):