Folyami Kövek / Lépegető

8 db / 10 500 Ft

Kézzel készített és festett, fa mozgásfejlesztő játék, Folyami Kövek / Lépegető szett, az igazi nagymozgásos szerepjátékokhoz!

Legyen az valami sorverseny, színt válogatós futkározós játék, lávától való menekülés...ezek a Folyami Kövek biztosan előjönnek.

A szett tartalma: 8 db egyedi formájú "kavics", rétegelt nyírfából, EN71-3 szabványnak megfelelő felületkezelővel. A "kavicsok" alján parafa formákat rögzítettünk, melyek segítik a csúszás megakadályozását (a parafa jelentősen puhább fa, mint a rétegelt lemez, pont emiatt alkalmaztuk csúszásgátlónak, vékony szeletek, erősen vannak ragasztva és keményedést eredményező felületkezelővel vannak kezelve, ettől függetlenül kímélni kell éles eszközöktől, csipkedéstől, kapargatástól!)
Mérete: nem szabályos körök, átmérő változó 14-16 cm, 1,7 cm vastag.
Az árnyalatok, a fa mintázata eltérhet a fotóktól, de a használt színek minden szetten belül 2 db zöld, 2 db vörös, 2 db kék, 2 db citromsárga (a hintáink színeivel megegyező), ezeket ásványi pigmentekkel keverjük ki.
Elkészítési idő: átlag 15 munkanap
A 8 db-os szett ára : 10 500 Ft
Futárszolgálat házhozszállítás: 1 260 Ft

A parafa kivitelezés, mint csúszásgátló, és annak sikeres tesztelése a mi eredményünk. (Ha bárhol máshol látjátok ezután ezt a megoldást, gondoljatok ránk! Az ötlet tőlünk származik :))