Kültéri Manó ajtó "Gomba"

Nincs raktáron

Gyerekbarát festés és felületkezelés (EN17-3) 3 réteg lakk

Manó ajtók, Kobold ajtók, Tündér ajtók, kinek mi! Kertjeitek fatövébe költöznének!

Különböző anyagokból készültek: juhar, meggy, hárs, kőris, cseresznye! Tömör fák, 3 réteg lakk fedi őket, méretük 14-15,5 cm magasak, vastagság 2,2-3 cm, minden ajtón előfúrt lyuk, ehhez adjuk mi a csavart a fába való rögzítéshez (ez idővel könnyedén kihajtható) Ha hosszú évekig szeretnétek, hogy tartósak legyenek, javasoljuk bátran az átlakkozásukat időnként!

2 900 Ft

Ez nem házikó, és nem is egy nyitható ajtó :) A történet (amit mi találtunk ki) szerint, ezekben a fákban manók laknak, és ezek a varázslatos ajtók bár láthatók, gyermekek, halandó emberek által ki nem nyithatók.
A bennük élő manókat "lila, fehér stb" színű sörényű unikornisok reptetik, így érdemes elrejtenünk a manó ajtós fák közelébe jól látható helyen egy szál adott színű zsinórt, fonalat - ezzel jelezve a gyerekeknek, hogy ha egy "sörény szál" oda beakadt, akkor bizony errefele mindenképpen érdemes alaposan körülnézni, hátha lelnek manó ajtót valamelyik a fa törzs alján... Így vezetve rá őket, hogy hol is találhatnak az udvaron/erdőn belül manó ajtókat!
A termékfotókon nincsenek rögzítve az ajtók a fához, a csavart az ajtóhoz adjuk, amivel könnyen kézi csavarhúzóval az ajtót a fa tövébe tudjátok rögzíteni (ami ugyanakkor idővel könnyen kicsavarozható, az ajtó levehető).