12 db Házikó

1,5 cm vastag, CE minősítésű gyerekbarát (EN71-3) felületkezelővel kezelt, ásványi pigmentekkel festett 12 db házikó

4 500 Ft 5 800 Ft

A házikók nem lakkozottak, hanem fél-olajjal kezeltek, tapintásuk kellemes, nem csúszós, és egymásra építve is ideálisak, egyensúlyozós játékhoz is akár alkalmas.

A házikók tovább színezhetők, festhetők, ehhez akril festéket ajánlunk, ajtók, ablakok felfestéséhez pedig akár tollat. Míg a házikók élei nem színezettek, ugyanakkor a gyerekbarát olajjal felületkezeltek ott is.

A szettek teljes mértékben egyedi színárnyalatúak, mivel ezek a hintáinkhoz készült deszkákból készülnek (1,5 cm rétegelt nyírfa), a 4 szín az adott, de azok árnyalata azon belül változhat világosabb és sötétebb között. A fotókon látható összeállítás is egy random válogatása 4 db kék, 4 db bordó, 4 db zöld és 4 db citromsárga házikónak. A színezett felületen (akárcsak hintáinknál) ez a színezési módszer a mintázatot, erezetet kifejezetten kiemeli, nem elfedi :)

A házikók formára vágás után csak az éleinken tovább csiszoltak (mert már előtte festettek), a széleik picikét csiszolóval lekerekítettek (itt előfordulhat a színből minimális rost kiválása a szél mentén! Ezeket utólag nem tudjuk ugyanezzel az ásványpigmentes olajjal festeni, kezelni! )

A házikók elsősorban small world play-hez, évszak asztalokhoz, "rakosgatáshoz", szerepjátékok kibővítéséhez készült (nem pedig építőkocka kiváltására, viszont egyensúlyozáshoz nagyon jó kis gyakorlás!)